Nejistota

Nejistota

Anotace: Co my o ní víme.

Na věčnost
na rok
okamžik
na kolik lásku potkáme
na kolik budou písně žít
když notami je protkáme.

Na věčnost
na rok
na chvíli
možná to jednou skončí
uvadnou křídla motýlí
naloží je černý kočí

Na chvíli
na rok
na věčnost
pro nás tu láska voní
nečeká nikdy na vděčnost

Jenom se vzdávat nesmíme
přivonět můžem
na věčnost
na chvíli -
nevíme
Autor Ravane, 15.08.2006
Přečteno 339x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí