Tak smutně

Tak smutně

Anotace: :)

Tak jako žiletka rozřízne svým ostřím žílu,
jako feťák hledá ve své droze sílu,
tak jak si krvelačně upír zuby brousí,
a pak polehoučku své oběti rdousí,
tak jak se tiše zloděj domem plíží,
jak se sebevrazi ke své pravdě blíží,
tak jako zvadlá růže, suchý kmen,
jako u hrobu zní smutný sten,
tak jako prudký jed, číše bez vína,
nebo poslední den, první hodina,
tak jako šedý smog na širém blankytu,
jako váhavý krok do země HOBITŮ,
tak jako gilotina bez čepele,
jako jarní louka bez jetele,
tak jako v poušti slunce,v horách sníh,
jako kostelem zní ostrý smích,
tak jako rudé jizvy po ranách,
jako toha po všech zábranách,
tak jako velká slza u oka,
pro trápení, rok od roka,
tak jako v kruté bouři pohled na nebe,
tak smutná je vzpomínka na tebe...
Autor gaginas, 14.07.2004
Přečteno 1113x
Tipy 2
Poslední tipující: Makula
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí