Pohyby nebe

Pohyby nebe

Anotace: O Slunci a měsíci a o lásce vonící.

Pohyb modré opony,
co k nám se nikdy neskloní
a Slunce, které odmyká,
Tvou duši, která procitá.
Ve spirále času světa,
kde nás život často leká,
probouzí se denní svit,
vždy, když mě chceš políbit.
A večer v něžném opojení,
Měsíc Slunce ve tmu mění.
pozorujíc odraz na hladině,
jak tam pluje pomalu a líně.
A v tomto krásném opojení,
plníš mi mé tajné snění,
hladíš rty mé svými zrale
a všem starostím dáváš vale.
Autor Ďábel sám, 15.08.2006
Přečteno 439x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

. .. téma věčné ... ale proč rýmování za každou cenu ??. . .. pak je to spíš "skákal pes přes oves'

16.08.2006 11:45:00 | HarryHH

Červánky,
Slunce sklání se k obzoru
krásou,
růžové záclonky,
příslib noci začíná,
mrknutí řas,
hlavou kývnutí,
plachých úsměvů střetnutí.... :-)))

15.08.2006 22:21:00 | isisleo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí