Bestie

Bestie

Anotace: Název klame. Báseň je o ztrátě iluzí.

Zkroušené, pofidérní mé city.
Jemný hedvábný závoj.
Svět!
Ona -bestie- je boj.
Zpět!
Kéž nedoplatíš, přeji ti, i ty.

A citlivé své dětinské srdce
Tím jedem nepřelívej!
Přeji.
Miluj černý mrak. Vzývej
peřeji
dešťových kapek a ji jen zpíjej!
Autor Thilion, 16.08.2006
Přečteno 290x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí