Dražba srdce

Dražba srdce

Anotace: už nemám sílu

Pravda je občas mnohem krutější než lež,
Chci před ní utéct a říkám si sakra tak běž,

Tolik myšlenek co zebou, mi v hlavě těžce leží,
Myšlenky jsou jako vločky sněhu a hustě sněží,

Dýchám těžce a přestává mi tepat srdce navždy,
Vytrhnuté se mi dává do dnešní večerní dražby,

Nikdo nehlásí se o něj tak co si počít mám,
Víc než bolest už nikdy nepoznám…
Autor Gamy, 16.08.2006
Přečteno 363x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

tenhle pocit co je tu popsaná úplně chápu a znám

17.08.2006 20:17:00 | Motýl v říši divů

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí