Když jsi smutná

Když jsi smutná

Anotace: Inspirováno písní od Plíhala.

Když jsi smutná, tak se nebe náhle ztrácí,
oblaka se šednou a obloha burácí.

Když jsi smutná, tak i růže už se mračí,
rostliny vyblednou a do země se tlačí.

Když jsi smutná, tak vítr střechy bere,
písek se zvedá a do očí se dere.

Když jsi smutná, tak se voda černě kalí,
pít už se nedá a přes domy se valí.

Když jsi smutná, tak mě oheň prudce šlehá,
spaluje okolí a po střechách si běhá.

Když jsi smutná, tak smutní duše má
oči se zalesknou velkýma slzama.
Autor Ďábel sám, 17.08.2006
Přečteno 402x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí