" To co se už nedovíš..."

" To co se už nedovíš..."

Anotace: Škoda že se nikdy nedovíš to co sem ti nestihla říct...

Každý den po tobě toužím,
láskou stále se soužím.
Po tvém doteku prahnu jen,
ale už se mi toho nedostává každý den,

Žádný dotek už nepřichází,
a mě to vážně schází.
Mojí první láskou si totiž byl,
teď ani netušíš co způsobils.

Náš vztah plno lásky měl,
ale tys na to as zapomněl.
Ten vztah krásný se mi zdál,
jen tys věděl, jak to bude dál.

Přišlo to zklamání, bolest, žal,
takhle už vážně nemůžu dál.
Srdce mé křičí, volá : "Kde jsi?!"
trápí mě že semnou už nejsi.

A tak nevím jestli o mě ještě stojíš,
nebo se jen lásky bojíš.
Jestli jinou v hlavně máš,
nebo jen na mě v noci vzpomínáš.

To mi asi nikdy už nepovíš viď?!
Autor sweetdom, 17.08.2006
Přečteno 546x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře

už mi došlo že zrovna on za to nestojí...

13.10.2006 15:11:00 | sweetdom

je to trouba - vykašlala ses už na to doufám?!

10.10.2006 21:53:00 | Roxan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí