Eyes

Eyes

Anotace: Máš nádherné oči jako... Inspiraci mám od své lásky, a tímto jí děkuji...

Tvé hnědé oči jak dvě lucerny pro mě jsou
svítí láskou, tou mocí kouzelnou
Září mi do tváře magickou mocí,
září mi na cestu do temné noci
Snad kdosi pochopí jakou moc mají,
či jaká tajemství v sobě ukrývají
musíš ji pochopit, nelze ji studovat
pochopíš lehce, stačí jen, Milovat…
Autor Truckwita, 17.08.2006
Přečteno 533x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí