Jako nahá

Jako nahá

Anotace: ...

Jsem jako nahá
V mrazivém stínu slov
Dýchám jen ze zásob
Účet se v očích tvých skládá

Jsem jako nahá
Obraná o šaty
Na duši záplaty
Do bytu vkradla se zrada

Jsem jako nahá
Na vratkém pranýři
Prach skutků's rozvířil
Z útesů ke dnu smích padá

Jsem jako nahá
Ubita pohledem
Zalita pod ledem
Jen proto, že měla jsem ráda...
Autor Jn.s, 17.08.2006
Přečteno 418x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkný ...

21.08.2006 14:50:00 | HarryHH

Velmi dobré.

18.08.2006 09:28:00 | Thilion

Moc se mi líbí, jak jsi popsala ten pocit.

17.08.2006 23:10:00 | janewe

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí