Nechci pod kletbou zahybat!

Nechci pod kletbou zahybat!

Anotace: Je to o tom, že stále miluji jednoho kluka, který mně nechal a chtěla bych na něho zapomenout, ale vůbec to nejde :-(

Má duše zprávu tuší zlou.
Srdce mi bolem puká.
Chci bojovat a nemůžu.

Má ústa jsou oněmělá,
Ruce svázaná.
Nohy mi ztuhly
A tělo hoři v plameni.

Bouře, blesky, tma!
Jsem snad už navždy ztrácená?
Smysly se mi pomatou,
Můj vzhled k nebesům zvolá

A prosí: „Spaste mně.
Miluji ho, ale nechci byt uvržena.
On mně přece nechce,
Teď čas zapomenutí nastává.“

Tak proč se nemůžu pohnout z místa,
Proč jsem bolesti spoutaná?
Nechci být sama sebou oklamána,
Jim opět opuštěná!

Prosím, a nevím koho,
Zachraňte mě před smrtí, před mými city…
Nedovolte lásku na nenávist zaměnit!
Nechci ho nenávidět, ale milovat též!

Pomooooct!
Prosím vás!
Nechci pod kletbou zahýbat.
Autor narcisie, 17.01.2005
Přečteno 523x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí