Noční doufání

Noční doufání

Anotace: ***

Už je zase večer, chystám se jít spát,
tiše doufám, že o tobě bude se mi zdát.
Nějaký krásný sen,
jak s tebou pořád jsem.

Jak probouzím se vedle tebe,
jak snesl bys mi modré z nebe.
Nosím tě v srdci, jsi mi vším,
jen když na tvou lásku pomyslím...
Autor Jedůfka, 17.08.2006
Přečteno 326x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí