Prostě svá

Prostě svá

Anotace: :)

V očích Tvých se leskne svět,
plný velkých nástrach,
očekávání
a života.

Úsměv Tvůj mi tají dech,
prohřívá duši,
plní sny
a hřeje.

Vlasy Tvé jsou jako kaštany,
krásně se sklánějí,
dotýkají ramen,
vinou se
a voní.

Rty Tvé jsou jako jahody,
voňavé a rudé,
žhnoucí,
žádoucí
a nedostupné.

Jsi taková jaká jsi
a nic to nezmění,
žádostivá
a chladná,
milovaná
a svůdná.

Prostě svá.
Autor Ďábel sám, 18.08.2006
Přečteno 660x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Od Artemis a Hestie,
do vínku něco dostala
a v jedinou splynula.. :o

18.08.2006 18:49:00 | isisleo

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí