hudba naší ,,lásky''

hudba naší ,,lásky''

Anotace: *

Za zvuků polky
Jsme spolu se smáli
Mě okouzlila tvoje osobnost
Jenomže na lásku jsme si jen hráli
Už tehdy měla jsem
Ti říci:DOST!!!

Za zvuků bluesu
Mě přepadl pocit
Že to brzy a špatně skončí
Teď myslím na tebe
Ve dne i v noci
A čekám na to,až touha se zmanší

Za zvuků hardcoru
Jsi mě poprvé líbal
Já bála se trochu té vášně
Zasněně na mě ses celou
Noc díval,ale všechno to skončilo
Tak nějak zvláštně...

Za zvuků punku
Jsi mě po zádech hladil
Utěšoval,konejšil a jako dřív sváděl
Vyčítala jsem Ti,že jsi mě zradil
Slíbils,že necháš ji
To byl chybnej závěr

Za zvuků funky
Jsem si otřela slzy
A moc jsem chtěla ti věřit
A pak jsem odešla,vážně moc brzy
Uložit hlavu do peřin

Za zvuků ticha
Jsme si zas do tváří pohlédli
Poprvé od té noci
Přestože jen na vteřinu
Jsme se zahlédli
Jsem pořád v tvojí
A ty zas v mý moci
Autor Janis Joplin, 18.08.2006
Přečteno 375x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí