Sestra lásky

Sestra lásky

Anotace: Moje první báseň - bylo mi 16 a byla jsem přesvědčená o tom,že víc nešťastná už nemůžu být...

Jsem stín ležící v prachu,
neznám peklo ani ráj.
Jsem stín ležící v prachu,
všichni lidi mě znaj.
Jsem nic,co ničím chce být,
jsem nic,co v duši má klid.
Jsem sestra lásky,
nevlastní a nestálá,
jsem sestra lásky,
co s nevěrou se nehádá.
Jsem satan,co lidí se bojí,
jsem satan,co pravdu zná svojí.
Jsem růže,co s rozbřeskem se rozvíjí,
jsem růže,kterou láska zabíjí.
Jsem sestra lásky...
Autor Courtnei, 18.08.2006
Přečteno 353x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí