untitled

untitled

Anotace: něco z období,kdy to vážně za nic nestálo

Přiznej si konečně,co stejně už víš,
dej mi jen šanci být k tobě blíž,
stačí mi chvíle,
riskuju žal,
vyměnim štěstí
za jeden dotek
daruj mi lásku
pochopíš cit
můžeš mě trápit,
já tě nenechám být
dala bych cokoli
za jednu chvíli
přijímám trápení,
protože láska se nemýlí
Autor Courtnei, 18.08.2006
Přečteno 271x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Bohužel se sdělení bije s formou, ale chápu, co si prožívala...

18.08.2006 22:42:00 | Epona

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí