Královna snů

Královna snů

Anotace: ...

Jen co smočil jsem rty,
ledová královna snů,
ujala se noci nade mnou
a plamýnek lásky a pravd,
ten chtěla mi svést,
sfoukla jej přede mnou,
pak chytla do moci své
a tančila po srdci mém.
Autor Gabriel17, 19.08.2006
Přečteno 375x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí