život

život

Anotace: strach ze smrti..pardon..je to děsný,ale nějak to říct musim..

Můj život končí,já to vím.
Ne není to z lítosti,ale těško se s tým smířím.
Chci tu zůstat.Radovat se,smát i brečet.
Ne teď nad smrtelnou postelí klečet.

Necelých šestnáct.Sakra co to je?
Pokládám si otázku,,Proč život končí zrovna mě?"
Teď jen slzy,strach a dlouhý čekání..nez nikoho.
Bez Tebe,bez ní a bez vás všech..

Ne..s čistým svědomím říkám,že si to nezasloužím.
Lásku jsem poznala,ale byla jen jednostranná.
Jak jen život si prodloužím?
Čelem ke všemu postavená..
Autor BlackAngel, 19.08.2006
Přečteno 311x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí