Víra pro kterou se umírá

Víra pro kterou se umírá

Anotace: poprvé a naposled

Láska je víra pro kterou se umírá,
láska je krása tohodle světa.
láska je cit který rozum mnohdy nepobírá,
láska se nedá vyjádřit slovy,nestačí žádná věta.

Lásku by chtěl každý jednou prožít,
lásku taky každý jednou prožije.
ale když jí pak ztratí chtěl by radějí umřít,
protože mu přijde že bez Lásky už nežije.

Láska je jenom silný pojem,
pravá láska asi neexistuje,
aspoň mám ten dojem.
Autor Kamen s.r.o., 20.08.2006
Přečteno 420x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Týjo fakt zajímavé aněkdy mi to připomína i moje pocity,ale ja je nejsem schopná tak pěkně popsat.Asi se mám ještě co učit

20.08.2006 15:10:00 | Motýl v říši divů

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí