Pochopíš?

Pochopíš?

Anotace: trocha pocitů z doby,kdy mi došlo,že chci někoho,koho nemůžu mít

motýli neletí ,slunce se trápí,
usínám bez lásky,láska mě trápí.
Vyměnim všechno za moment štěstí,
ty žiješ beze mě a já tak žít nechci.

Promiň mi vyznání,léčím tak žal,
pochop mé myšlenky,nemůžu dál,
promiň mi lásku,je to mé trápení,
daruj mi naději,která nic nezmění
vyměním cokoli za pocit štěstí,
přinášíš slzy,má to tak být,
bez tebe je ale moc smutný žít
Autor Courtnei, 20.08.2006
Přečteno 774x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (8x)

Komentáře

je to nefervse tohle je nefer

26.08.2006 02:36:00 | D..A..V..E

mam uplne stejne pocity,jenze nejsem schopna ani tvorit

20.08.2006 16:11:00 | Zimulka89

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí