Konec cesty

Konec cesty

Anotace: kazdy nakonec dojde....

Ukázal jsi mi cestu životem,
pouhou myšlenkou na tebe,
tvoje oči byli jako schránka
plných krásných snů
co plnili me srdce
a tvořili nekonečnost dnů
pak jsi je ale zavřel
a tím jsi mě zabil
Má cesta zkonsila
a já byla opuštěná
život beze snů je horor můj
a budoucnost bez tebe?
nedokáži ho ovlivnit
a smutku se zbavit.
Každý tep v mém srdci
dává impuls k mému pláči
každá vzpomínka mi
bere všechnu energii,
každá tvoje fotka se mi
v rukou obrací
a kaoky slz se ve
vodopád obrací.
Autor Héďa2, 20.08.2006
Přečteno 435x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Napodobne a je to moooc pekny

20.08.2006 16:46:00 | Ivulinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí