Nevěřila jsem

Nevěřila jsem

Anotace: už už

Už jsem nevěřila že mé
srdce znovu zaťuká
a v tvé přítomnosti zabouchá
snažim se mu naslouchat
tvůj dotek pro mě hodně znamená,
upoutá mě a ukáže mi co
v něm zakrýváš
políbíš mě a podemnou
se země zahoupá,
skončíš a mě ukápne slza,
nedokáži ti odoplat
a v tobě procitám.
Slyším ptačí hlas jak
tiše zapípáa v dály se ozývá,
sálám tvé teplo jak můži
to proto jak se mi dostáváš pod kůži
kde pulzuje a jemně si smým citem pohraje.
Autor Héďa2, 20.08.2006
Přečteno 525x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí