Kde odhodlání vzít?

Kde odhodlání vzít?

Anotace: :-)

Běží…*******
……………………**
…………………………po…********
………………………………………………**
……………………………………………………schodech,
…………………………………………………………………**
snaží…se…chytit…*****************************…dech,

v…chodbě…se…líbají…
šaty…z…nich…*
……………………………*
…………………………………*
………………………………………pa
……………………………………………da
…………………………………………………jí,
……***………***
…hladí…se…po…těle,
vůbec…ne……nesměle,
…**************
……************
………*********
……………*****
………………**
………………**
……………*****
………*********
……*************
…pod…jednou…peřinou
v…jediné…tělo…splynou,
******………*******
……***………………***

…………********…společně……………v…obětí…**********
…*****………………………do…snů…si…odletí,………………………*****
**………………………………………*******…………………………………………**
…………………………………………………***
……………*
…………***
……*******
…**********
*************
pevně…ho…objímá,
smutek…ji…dojímá,
…***********
………*******

…………******
……**********
měla…by……zase…jít,
…………………******
…………******
……******
*******
kde…odhodlání…vzít?
…*************
………********

………………***
…………*******
………………***
Autor ona, 20.08.2006
Přečteno 510x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

SUPER! Fascinující!!!! Kam ty na to chodíš? Má to spád! Moc se líbí - páááá.

23.08.2006 12:14:00 | Dalimila

Mně se moc líbí:-)

22.08.2006 18:53:00 | grázlík

Tak přece! :-) Je fakt, že bez těch teček by to bylo lepší, ale tady to jinak nejde.

21.08.2006 22:58:00 | ona

Asi jsem praštěná, ale myslela jsem si, že si někdo všimne, proč to tak je...

21.08.2006 08:56:00 | ona

zajímavě trhaný, ale nechápu, proč je tam tolik teček a hvězdiček...asi jsem pozadu, jestli jsem nepoznala nějakej konkrétní styl...ty znaménka básničku kazí, úplně se ztratí její význam.

20.08.2006 23:52:00 | good fairy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí