Soumrak

Soumrak

Anotace: Nejde nemyslet...

Z obzoru lije se krvavá řeka,
to pláče nebe jenž halí se v sametu,
červená slza mu po tváři stéká,
dýchat prý nemůže v tom temném korzetu.

Vítr prý hvězdami posel mu vlasy,
je to snad věčnost, kdy dal mu je darem,
dřív jmění dala bych za tolik krásy,
ty hvězdy v Tvých očích uvidět málem.

V čem je dnes jiné, když zvedám zrak nahoru,
kam míří myšlenky jak tažní ptáci,
nebe zas slzami klaní se k obzoru,
chci radši nemyslet, vše se však vrací...
Autor Algernoon, 20.08.2006
Přečteno 314x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Tomu říkám báseň.

22.08.2006 22:43:00 | Thilion

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí