Si jen kamarád

Si jen kamarád

Anotace: Když někdo někoho miluje tak nechce slyšel větu ,,si kamarád" a tom tahle básníčka je ...

Řekl sem:,,Mám tě víc než rád",
takhle zněla moje věta.
Ty řekla si:,,si jenom dobrej kamarád",
a zahrála sis tim na konec mího světa.

Já nechtěl sem tu větu slyšet z tvých úst,
Na světě chtěl bych jen jedinou-Tebe.
Budu teď držet citový půst,
budu jako mrak,který hledá nebe.

Celé své srdce ti klidně dám,
bude jenom tvé.
Hřál by mě pocit že Tě pro sebe mám,
že tvé srdce je jen mé.

Jenomže realita je jiná,
ptám se kdo vymyslel lásku?
Tak čí je to vina,
že miluji tuhle krásku.

Bez tebe se cítím jako pramen bez vody,
prostě už nemá cenu abych dále žil.
Na tomhle světě zavřel sem si závory,
už nemá cenu abych tu bez tebe byl...
Autor Kamen s.r.o., 21.08.2006
Přečteno 438x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta je krásná.. Kdyby si to přečetla, třeba by pochopila

26.08.2006 12:58:00 | Katitek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí