Sen

Sen

Anotace: Prostě věčný sen ...

Když skončil den,
já šel spát,
začal mi sen,
u kterého nemusel sem se bát.
Zdálo se mi o Tobě,
bylo to nádherné,
nebyl sem při sobě,
bylo tak reálné.
Spala si v noční košilce,
spala si sladce,
spala si ve svý poslýlce,
usla si hladce.
Já ležel vedle Tebe,
Nic nám nescházelo,
nad náma noční nebe,
to se krásně usínalo.
Ráno vzbudil sem se sám,
ptám se kde tě lásko,
kde tě mám?
Ty má krásko...
Já uvědomil si že to by pouhý sen,
že realita je jiná,
že mám žít bez tebe další den,
nevím čí je to vina.
Raději se jdu uložit k věčnému spánku,
snad usnu na vždy a bude se mi krásný sen zdát,
jak ke mě přicházíš v lehkém vánku,
a říkáš,,jdu ti svou lásku dát..."
Autor Kamen s.r.o., 22.08.2006
Přečteno 355x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Téma výtečné, zpracování dobré, rýmy skoro hladké.

22.08.2006 00:31:00 | Remove

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí