Budeme hrát hru

Budeme hrát hru

Anotace: Ale jak se hraje na pravdu?

Budeme hrát hru,
Ale jak se hraje na pravdu?
Do tvého srdce se přikradu,
Chci ti pobláznit hlavičku,
V noci napíšu ti zprávičku,

Budeme hrát hru,
Dotýkat se budeme rukou tajně,
A tančit opět v jedné lajně,
Hladit srdce přes tvé tělo,
Tak to asi zůstat mělo,

Budeme hrát hru,
Ale hra bez srdce to sakra nejde,
Touha do těla se jen těžko vejde,
Srdíčko má právě hlavní roli,
Ale proč mě to tedy teď tak bolí,

Budeme hrát hru,
Večerní odveta je stejně tak krásná,
Když hladká obloha je úžasně jasná,
Však našel se mrak který stíní srdce,
A hru podvádíme ukrutně trpce,

Budeme hrát hru,
Za tónů klavíru mi říkáš tu větu,
Že postavil si se jinak ke světu,
A miluješ jeho a mě dáváš sbohem,
Já jen teď ničím samu sebe slohem,

Budeme hrát hru,
Chovat se k tobě mám jako dřív,
Mě popálil a zostudil sám hořící líh,
Kašlu na tvoje polibky ty nebyly z lásky,
Jen mi teď řekni proč z toho dělám si vrásky,

Budeme hrát hru,
Vždyť ty si mi moje srdíčko ukrad,
A teď prohrála jsem, dal jsi mi mat,
Hrát nebudeme už je konec hry,
Je ve mně led, jsou uvnitř ledové kry…
Autor Gamy, 22.08.2006
Přečteno 329x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

moc hezké

23.08.2006 22:09:00 |

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí