Kometa mého srdce

Kometa mého srdce

Anotace: ...

Polibkem Tě orosím,
řekni jenom kam jen smím,
kam rozplynout své rety,
rožhavené od komety.

Přílítáváš ke mně časně,
já pak píši něžné básně,
líbám Tvůj závoj času
a opěvuji Tvoji krásu.
Něžně objímám Tě celou,
když Tě hvězdy náhle zebou,
zahřívám Tě, držím teplo
a Ty mé duši dáváš světlo.

Kometo mého srdce,
proč vidím Tě tak řídce,
proč čas, který nás tráví,
propíjí to naše mládí.
Autor Ďábel sám, 22.08.2006
Přečteno 412x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kometa kouzlí
spřádá čáry,
koná hvězdné rituály... :-)))

22.08.2006 22:25:00 | isisleo

ďáble..ďáble..ty se nezměníš :o))

22.08.2006 16:25:00 | šuměnka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí