Poutník

Poutník

Anotace: Cesta za láskou...

Naše oči se míjejí
jako dva poutníci
na cestě za láskou,
jsou jako kniha.
Stránku po stráce
odhalují krásný příběh,
je plný citů, něhy a porozumnění...
V knihovně mého srdce
mám jenom Tebe.
Jen náš příběh,
čtu ho znovu a znovu
a každý řádek se mi vrývá hluboko do nitra.
Ty jsi můj spisovatel,
já Tvá čtenářka.
Patříme k sobě...
Autor AAJenny, 18.01.2005
Přečteno 809x
Tipy 1
Poslední tipující: pejrak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí