Takové malé vyznání

Takové malé vyznání

Anotace: Mám jí rád a nevím si rady, ona otočena je ke mně zády. Ja však nepřestanu, dál, jendál já půjdu si za ní, a do očí prohlásím ji, to krásné lásky vyznání.

Opravdu nevim, zda brát to vážně mám,
vím jedině to, že Ty jsi teď sama, a já jsem sám.

V hlavě mám všechno, nejvíc však Tebe,
jen bojím se, že nedokážu Ti snést modrý z nebe.

já prosím Tě, chci Ti navěky říkat lásko,
tak se Tě ptám, co s námí bude, půvabná krásko...

Chci abys mě brala takového, jaký opravdu jsem,
pak dojdu si pro Tebe i skrz hlubokým pralesem.

Musí být jistě krásné probudit Tě čerstvou růží,
je zcela patrné, že dostala ses mi hodně pod kůži.

Nečekám, Kristýnko, že šanci mi dáš,
ale jistá si buď, v hrsti mě máš...
Autor Davido, 22.08.2006
Přečteno 700x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (3x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí