Sluníčko

Sluníčko

Anotace: Pro jednoho zpěváka s velkým srdcem tuláka.

Možná mi scházíš jenom dneska,
srdce jak zrezivělá deska,
nemůže najít správný tón.

Tak si v tom plavu,
myju se v splavu
a šlapu si v tom jako slon.

Zas poskočilo srdce jednou,
přálo si na Tvé nohy sednout
a pohladit Tvou tvář.

Jsi živá hvězda z plakátu,
večer si hraješ na tátu
a jinou v srdci máš.

Co na tom, že Tě chce mít každá,
milovat není přece vražda
a zahřeje to srdíčko.

Večer, co večer plný sál,
jdeš zpívat, nechceš, zůstat sám,
já mám Tě ráda sluníčko.
Autor grázlík, 22.08.2006
Přečteno 391x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí