Jednou to dokážu

Jednou to dokážu

Anotace: a já to vážně časem dokážu...

Jednou to dokážu
a zavřu ty dveře
stačí tak málo-
jen tu zeď obejít
v rámci té myšlenky
z té bolesti odejít
a spolu s úsvitem
závoje skrývají
slzy a trápení
co spát mi nedají
i když mi nepatříš
a každému zapřu cit
nezvládám trápení
chci s tebou být
Autor Courtnei, 22.08.2006
Přečteno 355x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí