Lásko já pláči

Lásko já pláči

Anotace: ....

Lásko já pláči,
jen sms mi nestačí.
Polibky jsou jen psané,
ale já bych chtěl opravdové,dané.
Chtěl bych cítit tvou vůni,
bez tebe prostě stůni.
Tvou kůži už také políbit,
už ne jen o tom snít.
Tvé vlasy opět pohladit,
lásko,ještě chvíli bez tebe a budu marodit.
S tebou se mazlit něžně,
teď málo,ale neboj budeme běžně.
Tobě mýt záda,
dělat s tebou vše co máš ráda.
Chci poznat tvých rtů chuť,
chci ti říkat:,,Ještě se mnou zlato chvíli buď."
S tebou se milovat krásně,
ne psát,ale říkat ti mé básně.
Autor Dindane, 23.08.2006
Přečteno 378x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí