Scházíš mi

Scházíš mi

Anotace: ...

Chtěl bych být tvůj medvídek plyšový,
ten co si u tebe v postely hový.
Chtěl bych být zrcadlem v pokoji,
protože tě vidí,chtěl bych být obojí.
Chtěl bych být tvou houbou,
hladí tě,když se s tebou bublinky koupou.
Chtěl bych být tvou rtěnkou červenou,
když se dotkne tvé pusy,máš ji tak nádhernou.
Chtěl bych být nebe,
na všechny kouká,já koukal bych jen na tebe.
Chtěl bych být vánek,
vane ti do vlasů,také chci být tvůj spánek.
Chtěl bych být tvůj krém opalovací,
dotýká se celého tvého těla,bez tebe srdce mi krvácí.
Chtěl bych být s tebou jen,
ty jsi můj nejtajnější sen.
Slunce vychází na nebe,
já myslím jen a jen na tebe.
Chtěl bych s tebou být,
ted zatím mohu často jen snít.
S tebou se jen tak válet v postely,
být spolu hodně veselí.
Prosím lásko buď stále se mnou,
když jsem s tebou nepoznám dobu temnou.
Autor Dindane, 23.08.2006
Přečteno 535x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí