Už vím, co je to láska

Už vím, co je to láska

Anotace: Nevím, proč mě napadají takové věci! Asi je to proto, že moc miluji. Miluji tě Tomášku! A děkuji ti, že jsi! Nebýt tebe, nikdy bych nepoznala skutečnou lásku!

Svým srdcem píšu,
píšu života dílo,
láska je všechno,
co mé srdce chtělo.

Láska je obětování sebe sama,
láska, to je mít rád bez přestání,
láska je srdce mezi kamenama,
kde odměnou je sladké milování.

Láska je pevné vroucí objetí,
láska je k srdci zlatý klíč,
láska je k pláči dojetí,
jsou to slova: Už nikdy nechoď pryč!

Stačilo tak málo,
jeden obyčejný kluk,
ukázal mi co je láska,
v tvém srdci citů shluk.
Autor Milenka, 23.08.2006
Přečteno 443x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí