Proč

Proč

Anotace: :´(

Proč mi nikdy nedoneseš třeba sedmikrásky?
Proč mi nikdy nepohladíš moje dlouhé vlásky?
Proč mě nikdy nepřekvapíš slovy lásky v alejích?
Proč je všechno zaběhnuté ve starých známých kolejích?
Pročpak nesmím ti říct jak špatně se cítím?
Proč svou postel nevysteleš lučním kvítím?
Proč nic neuděláš tak jak bych to chtěla?
Proč tvoří náš vztah jen spletená těla?
Proč si nevzpomeneš jak nám bylo v zimě?
Když nedržel's mé boky a přesto stál při mě?
Proč bolí mě srdce a ty's hluchý k tomu?
Proč na tebe jen čekám a vězení mám z domu?
Proč nesmím ti dát ani tohle číst?
Proč roztrhal by's zlobou němý list?
Autor gaginas, 15.07.2004
Přečteno 1018x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí