Starch z lásky

Starch z lásky

Anotace: ty jo nejde si vybrat

Proč mám ten divný pocit,
projíždí mi celým tělem,
od hlavy až k patě,
nezastavím ho pořád tam je,
zamilovala jsem se tak
proč ztrácím hlas,
proč mám takový strach,
že zase zůstanu sama,
se svým pláčem co
neutěší čas a smutek
mě bude pronásledovat
každým krokem
každým nádechem
a pak pochopím že je konec.
Myslím na to už teď,
a to jsem na začátku
potřebuji ti uvěřit že
neublížíš mi a nenecháš
mě v tomhle zmatku,
že ukážeš mi jaký jsi
a že nevěřit ti by byla
pod námi propast
a že se nemám čeho bát
a tebe milovat.
Autor Héďa2, 23.08.2006
Přečteno 639x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí