UŽ NEMŮŽU DÁL ...

UŽ NEMŮŽU DÁL ...

Anotace: Pořád se přes "to" chci přenést, ale vůbec mi to nejde...

Už nemůžu dál…
chci zapomenout ten den,
jak si vedle stál,
oči pro mě si jen měl …

Cítím se tak unavená,
láskou, co už nevzkvétá …
Nikým nejsem pochopená,
snad láskou jsem prokletá?

Radši už na mě zapomeň,
bude lepší vzpomínka,
než cítit lásky tvé oheň,
jak rozžhavená polínka …

Už nemůžu dál …
nemůžu bez tebe žít,
falešně sis hrál,
já silná mám teď zas být?!
Autor somewhere, 23.08.2006
Přečteno 608x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Musíš být silná, ač je to těžký, zase zprátky přijdou chviličky hezký:-) !!!

23.08.2006 20:05:00 | grázlík

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí