Jedna pěkná hra

Jedna pěkná hra

Anotace: Ještě jedna báseň spjatá s mým "ex"... no byly to hodně bouřlivé časy...

Tahle hra mě už nebaví, co takhle zkusit něco jiného?
Ty víš nejlíp co myslím-hra na bezcitného!
Tvůj nechápavý pohled už mě nepřekvapuje.
Vždyť je u nás na denním pořádku, s otázkou co mi je?!
Mel by sis na něj zvykat, jinak to nebude.
Je mi tě tak líto, ne však pro tvou hloupost,
spíš pro tvoji nekončící ubohost.
Takovou povahu, já nechtěla bych mít,
já sem sice mrcha,ale to už každý ví.
Ubližujeme si navzájem-toť asi náš osud,
nemyslím si že to bude jinak než bylo doposud.
Protiklady se prý přitahují,ale tohle je i na mě moc!
Proč najednou chceš mít nade mnou tak velikou moc?
Já potřebuju volnost, to ty přece víš,
na volnost jsou křídla a ne ten tvůj bič!
Chápeš to dobře hra skončila-je KONEC!
Dál si dělej co chceš, pro mě si jen BLBEC!
Autor vetřelkyně, 23.08.2006
Přečteno 364x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Trošku silný černobílý a nekompromisní kafe. To byl skutečně takový sralbotka, bídák a ubožák?A co ty Ms.Dokonalá? :-)) Za "male" polovičku lidstva HH

24.08.2006 00:06:00 | HarryHH

zacatek velmi dobry ale ten konec no prvni basen se mi libi vic ale i ta neni spatna ;-)

23.08.2006 23:15:00 | 89Rosa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí