Píseň ranní

Píseň ranní

Anotace: Takový malý poblouznění, co bylo včera dneska není..

Pro člena jedné kapely,
co hrál teď u nás v neděli
a moje srdce z něho šílí,
kdo ví, nač myslí a co sdílí.

Pro jeho vlasy havraní
a prsty, co jsou na hraní,
teď můj hlas křičí do šera,
ráda bych Tě zas slyšela.

Pro jeho rety, co cigaretou voní
a pro holek pár, co slzy pro něj roní,
pro chvíle plný pohody a smíchu
a chvilky snový plný hříchu.

Pro jeho oči, co pohledy nás hladí
a jeho gesta, kterými nás svádí,
pro ruce, kterými struny na kytaře ladí,
zpívám já svojí malou píseň ranní.
Autor grázlík, 23.08.2006
Přečteno 689x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to moc lehce a hezky napsaný.

04.09.2006 21:58:00 | janewe

Moc krasna...Jo a dik za komentar ja vim jednou zas bude lip...

23.08.2006 23:20:00 | 89Rosa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí