Slibem nezarmoutíš

Slibem nezarmoutíš

Anotace: Jen takový malý zážitek všedního dne

Strnulé myšlenky na několik vteřin
splynuly se steskem po Tobě,
malé zamyšlení,
co děláš, jak se máš.

Uklízím fotky, co se mi náhle
připletly do cesty
a přemýšlím, zda je vyhodit,
či ne.

Nedávno si zapomněl,
že jsem měla narozeniny
a neměl jsi čas,
poslat ani hloupou sms.

Srdce stejně zas jak blázen,
dá přednost vzpomínce na Tebe,
i přestože si pozapomněl,
bereš a nedáváš.

Telefon zvoní, Ty jako že nic,
samá sranda a srdce plápolá, hoří,
je snad jen to moje,
nevyléčitelně nemocné?

Odpouštím Ti již po první minutě,
Tvůj sladký hlas zahřívá moje srdce
a já zas taju,
jak ledovec.

Slíbíš zas, vždyť slibem nezarmoutíš,
co na tom, že chybu
už po několikáté udělal si Ty,
odpouštím já.
Autor grázlík, 23.08.2006
Přečteno 389x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkné jako by se mi to taky stalo.

24.09.2006 19:15:00 | Kaika

Láska je ze všech nemocí nejhorší. Horečka, co nespaluje tělo, ale samotné srdce. Zimnice, co schladí ty nejžhavější city. Blouznění, jako snění a hladovění po neopětovaném citu...

24.08.2006 00:29:00 | Dilla

Jo ty od srdce jsou vzdy nejkrasnejsi a smutne.Doufam ze najdes takou lasku ktere nebudes muset odpostet jenom ty.

23.08.2006 23:30:00 | 89Rosa

Pěkný....tohle mi trochu někoho připomíná.

23.08.2006 23:28:00 | Kariš

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí