Kde..??

Kde..??

Anotace: ...

Kde je láska,kterou si mi dávala?
Kde je ta doba,kdy jsi mi zamilovaně mávala?
Kde jsou ty naše básně napsány?
Kde,ptám se kde jsou naše společné plány?
Kde jsou ty dny a večery plné lásky?
Kde jsou ty doby,kdy hladil jsem ti vlásky?
Kde jsou ty časy,kdy jsme na sebe zamilovaně hleděli?
Kde jsou ty minuty,kdy jsme vedle sebe zamilovaně seděli?
Kde jsou ty chvíle našich krásných objetí?
Vše v minutě odletí.
Kde je to nádherné mazlení?
Nevěřil jsem,že se vše ve vteřině promění.
Kde jsou ty večery společné?
Kde jsou naše procházky,vždyť byly tak báječné.
Kde jsou ty rande skvělý?
Ještě si pamatuji,na prvním jsem byl trochu smělý.
Kde?Kde je ta hvězda co měla nás bránit?
Kde je,když měla nás chránit?
Kde,kde je hlazení tvých ramínek?
Budu na ně mít mnoho krásných vzpomínek.
Kde je naše něžné mazlení v postýlce?
Vše se ztratilo v jedné jediné vteřince.
Kde jsou ty telefonáty na dobrou noc?
Víš,ty časy chybějí mi moc.
Kde je vlastně má milovaná holčička?
Sbalila kufry a odešla,aniž by měla smutná očička.
Vzpomínám,klekl jsem,začal prosit a brečet.
Tys však na mě začala jen sprostě ječet.
Nevím kde jsi ,nevím jak žiješ.
Nejsem škodolibý,doufám,že to co si mi udělala nezažiješ.
Autor Dindane, 24.08.2006
Přečteno 377x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

kolikX se ptam proc se lidi musi tak trapit byt porad doma a jen sutnit proc je to tak tak to nikdy nezjistim ale co vim ze si to lidi delaji samy a to me nici hezka basnicka moc hezka

26.08.2006 02:21:00 | D..A..V..E

jo ty emoce vedi co maji delat ta basen no je skvela doufam ze zas potkas tu ktera by milovat te chtela a budete se mit bajecne...

24.08.2006 00:20:00 | 89Rosa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí