Ty jsi....

Ty jsi....

Anotace: .....

Ty jsi to kvítko,které pro mě kvete.
Ty jsi to děvče,které mi hlavu plete.
Ty jsi to štěstí,které mi chodí domů.
Taková láska nepovede se kdoví komu.
Ty jsi ta pusa sladká,
naše láska není vratká.
Ty jsi ta oáza v poušti,
jsem smutný když tě z očí spouštím.
Ty jsi ten záchranný ostrov pro strozkotance,
ty jsi ta,které bych snesl modrého z nebe rance.
Ty jsi ta nádherná jahoda,
s tebou je život pohoda.
Ty jsi to slunce hřejivé,
tvůj úsměv a polibek,to jsou věci hojivé.
Ty jsi ta,kterou chlap si přeje,
miluji,když se na mne směješ.
Ty jsi ta,po které každý touží.
S tebou prorazím všude,ne jen za velkou louží.
Ale naopak když tě nemám u sebe,tak samota mě souží.
Ty jsi ta,která smysl životu dává,
s tebou je dobrá každá zpráva.
Ty jsi ta,bez které chce se mi plakat,
když od tebe odcházím začne se nebe smutkem smrákat.
Autor Dindane, 24.08.2006
Přečteno 1112x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (4x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí