Touha

Touha

Anotace: Touha má někdy velmi blízko k chtíči...

Tak neodcházej ještě, vždyť jsi ještě bosí,
prosím nepřestávej, ať se naše těla zrosí.

Šíj mou stiskni znova silou mužskou,
chci být dnes tvou věrnou služkou.
Touha má je silnější než denní spěch,
vášní zaplatím já za tvůj rychlý dech.

Ach ano, teď stali jsme se jedním tělem,
jsme jak propletenec polévaný medem.
Ochutnám kapičky tvé rosy zatoulané,
chci dnes poznat vše, co jest zakázané.

Budu ti žačkou velmi odhodlanou
splň si přání, vždyť nejsem pannou.
Pojď, prohni si mne do luku duhového,
já zastavím čas, však dočkej stenu mého.

Tak neodcházej, vždyť jsi ještě bosý,
prosím nepřestávej, ať se naše těla zrosí.
Autor Rendy, 15.07.2004
Přečteno 2868x
Tipy 2
Poslední tipující: Silent Storm
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (10x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí