Oddaná.

Oddaná.

Anotace: ..není co víc k tomu dodat..

Na bílé rohoži klečím tu před tebou,
klečím tu pro tebe,oddaně,nahá.
Trochu však stydím se i sama před sebou,
hladí mě po kůži letní noc vlahá.

S rumělcem ve tváři uhýbám očima.
Ty mlčky upřeně díváš se na mě.
Mé tělo hořet vzrušením začíná.
Dnes díváš se jinak,tak přísně,tak vážně.

Jsem jen tvá,tobě oddaná,navždy už tvoje.
Můj Pane,králi,mehé srdce i těla.
Pokořená leží tu před tebou hrdost moje,
ruce i nohy v okovech,miluji jak dřív jsem neuměla.
Autor Erixa, 24.08.2006
Přečteno 307x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kotrba má zase pravdu.:D Má to rytmus a v tom rytmu se nádherně otevíráš...

24.08.2006 20:57:00 | Mors

dlouho jsem se rozhdoval co mi vlastně přečtení tvé básně dalo, hodně něhy a pohlazení

24.08.2006 19:31:00 | Pavel Kotrba

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí