Píšeš mi krátkou zprávu

Píšeš mi krátkou zprávu

Anotace: jen tak se mi hlavou honily myšlenky..

Píšeš mi krátkou zprávu chybíš mi,
zatím se ale choulíš k jiné,
krásné jsou s tebou i všední dny,
víkned bez tebe líně plyne.
Pomalu se vkrádáš do mé duše,
přestávám se bránit lžím,
všechno vidím náhle jednoduše,
začínáš být pro mě vším.
Autor callmyname, 24.08.2006
Přečteno 580x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ale jó... Měla bys zkusit něco nového asi. Tenhle styl psaní už Ti nestačí...

24.08.2006 20:52:00 | Mors

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí