Ráda bych se tě vzdala

Ráda bych se tě vzdala

Anotace: Vypsala jsem se ze svých citů a on si to nepřečte:oP

Nemůžeš už dál být se mnou,
šeptám noční krajinou,
srdce vhodím v propast temnou,
tebe pošlu za jinou.
S tebou by byl život jednodušší,
jinému teď přeji krásné ráno,
proč jsou k slovům lásky muži hluší,
kvůli tvému strachu nebylo nám přáno.
Dlouho hledala jsem sama sebe,
nechtěla se láskou trápit,
našla jsem však tebe,
teď chci čas zas zpátky vrátit.
Jsi voda a já žízní umírám,
chci se odnaučit pít,
jen jediný sen mám,
mít to,co nikdy nemůžu mít.
Autor callmyname, 24.08.2006
Přečteno 368x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

to povězte mi

24.08.2006 20:46:00 | Mors

V tom posledním verši bych zaměnil spojení "mít to" za "o tom". Trochu víc mi to tam sedí. Jinak to celkem ujde.

A muži nejsou vůbec hluší
To si jenom myslí
smutné ženy
Co si potom mají myslet
smutní muži?

24.08.2006 20:44:00 | Mors

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí