Čekám....

Čekám....

Anotace: Pro...

Čekám na ten známej zvuk
Co by zklidnil mýho srdce hluk
Čekám už týden, několik dní
Copak v tobě city spí?
Tak je probuď, dej jim jméno!
To, které mě zůstává zamlčeno.
Je ve tvém srdci hluboko schované
Je krásné zvláštní, k ostatním přidané
Tak už ho prozraď, těch pár písmenek
Uvnitř láska, nezájem navenek
Nebo se pletu?
Ze stolu všechny vzpomínky smetu
Kdy to jméno oznámíš?
V mý lásce se utopíš
Autor Marylin, 24.08.2006
Přečteno 386x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí