Myšlenka

Myšlenka

Anotace: Jak chutná

Musíš to pochopit v rychlosti,
Chci se utápět v hořké opilosti,
Otázek mám v hlavě šíleně moc,
Přemýšlím jaká je s tebou noc,

Vražedná myšlenka tuším že pálí,
Proudí mi myslí a hříšně mě svádí,
Táhne mne přes všechny překážky,
Trhá mé tělo přes ostré zarážky,

Nutí mě můj obličej tahat v prachu,
Rudé oči křičí nevzdám se ty vrahu!
Vlasy mi smáčí v ohnivé bolesti,
Proč já jsem spadla tak rychle do lsti,

Máváš mým tělem a duši zraňuješ,
Špatně mi vládneš, špatně mi panuješ,
Síla pomalu dochází a já ještě žiji,
Tento pohár lásky hořce dál piji:o(
Autor Gamy, 24.08.2006
Přečteno 334x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Když píšu pro sebe tak si tam můžu dávat co chci ne? Ale oukej beru to...další názor. Třeba se polepším

24.08.2006 20:44:00 | Gamy

Hele, ty smajlíci fakt nemusej bejt všude... A pokud píšeš vážně jen pro sebe, tak jsou tam dokonce zbytečný...

24.08.2006 20:33:00 | Mors

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí