Sen..

Sen..

Anotace: Mít nádherný sen

Já toužím prožít krásný sen,
kde spící kráskou bych chtěla býti jen.
Vědět, že na světě jsem jenom já,
která tě v srdíčku stále má.
Mít postel plnou růží,
tam každou noc ukolébat svojí duši.
Být pro tebe tou nejkrásnější princeznou,
která se růži podobá.
Každý den cítit tu nádhernou vůni,
jenž kolem nás se zlehka proplétá.
Ráno vidět záři slunce,
které se v mých vlasech odráží.
Večer uléhat do tvé náruče,
jenž mi dává bezpečí.
Slyšet tvůj silný hlas,
který je jako zvon ve věži.
Cítit tvůj ranní polibek,
s přáním hezkého dne.
Nechci se toho snu jen tak vzdát,
nech mě miláčku prosím ještě spát.
Já vím, o tom se mi může opravdu jen a jen zdát.
Tak sladké sny napořád.
Autor Kett, 15.07.2004
Přečteno 2471x
Tipy 5
Poslední tipující: piťura, MARKO, poeta
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (11x)

Komentáře

to je tak krásný se kouknout do minulosti :)

25.02.2013 22:02:51 | poeta

To není ani možný :-)

26.02.2013 10:24:59 | Kett

pamatuju si přesně co jsem ten den a v kolik dělal :)

26.02.2013 11:08:38 | poeta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí