Kdy už?

Kdy už?

Anotace: Asi se nikdy nedočkám

Záhado uprostřed černé tmy,
Kouzlo s jiskrou nad oblaky,
Touho nad omamnými stromy,
Blázínku a sílo nad všemi hory,

Položil jsi mi zámek na krk,
Vryl si iniciály do mého těla,
Ukořistil jsi navždy moje já,
Bože ať se mi tohle jenom zdá,

Splývat se zataženou oblohou,
Chci nabývat horkost slunce,
Vlastnit vítr a na rány najít lék,
Dostal by se mi tím už tvůj vděk?
Autor Gamy, 25.08.2006
Přečteno 380x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí